Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Traprenovatie

Traprenovatie

Heeft u genoeg van uw oude trap of wilt u van uw vloerbedekking op de trap af? Dan is traprenovatie zeker de moeite waard. Met een traprenovatie van hout of laminaat maakt u  van uw trap een prachtig pronkstuk. Door de jarenlange ervaring met hout- en laminaatproducten bent u bij DSS op het juiste adres.


Mogelijkheden voor een traprenovatie


Een trap is het visitekaartje voor uw entree en zorgt voor een luxe uitstraling. Daarbij is het renoveren van uw trap uiteindelijk kostenbesparend. Zonder rommel en hak -en breekwerk wordt tijdens de traprenovatie uw bestaande trap deels of geheel bekleed met de overzettreden. Bij de vernieuwde trap zijn bordes en treden voorzien van een slipremmend geborsteld oppervlak over de gehele trede. Antislip zonder storende plastic strip. De trap is spatwaterdicht afgekit, wordt keurig op maat gemaakt en geschikt voor zwaar gebruik. Hierbij geldt dat de trap beperkt onderhoud vergt en nooit meer geschilderd hoeft te worden. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, levert ambachtelijk vakwerk en verhoogt door trapvernieuwing uw wooncomfort.Kosten van een traprenovatie


De kosten van een traprenovatie zijn van verschillende factoren afhankelijk, waaronder het gekozen materiaal en de constructie van de trap. Om misverstanden te voorkomen zal DSS uit Vianen op basis van uw bestaande situatie en uw specifieke wensen een vrijblijvende offerte uitbrengen. Op basis van deze offerte kunt u vervolgens weloverwogen een beslissing nemen.Meer informatie over traprenovatie?


Op deze site vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze producten. Als u verder vragen of opmerkingen heeft, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via het contactformulier of telefoonnummer. 

 

Overige specialiteiten: woningonderhoud, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

Contact
Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist