Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Dakkapel in Vianen Onderhoud aan Viaans dakkapel Stopcontacten verlagen door te vrezen TV ophangen aan de muur Televisie muur boren Televisie hoek met speakers Hard houten TV meubel Op maat gemaakte TV meubel Hangend TV kast Buiten muur schilderen witte buitenmuur berging stelling op maat houten berging kast berging stelling in vianen Uitgevoerde klussen in Vianen

TV-MUUR IN DE WOONKAMER

TV-MEUBEL

Het creëren van een nieuwe zithoek waarbij de stopcontacten zijn verlaagd en speakers volledig zijn weggewerkt.

De bewoners van het huis wilde hun bestaande TV-meubel voorzien van een mooie houten klep. Een wagonhouten plank is op maat gemaakt en voorzien van scharnieren en simpele magneten.

DAKKAPEL RENOVATIE

Het hout van het dakkapel was op meerdere plaatsen verrot. Gekozen is om de gehele buitenkant te voorzien van nieuwe kunststof delen en het dak is opnieuw belegd met een onderhoudsvrije EPDM-folie. De voor- en nasituatie op de foto:

ACHTERGEVEL

Het schilderwerk en het houtwerk van deze voorgevel waren erg verwaarloosd. Het hout is vervangen door keralit delen en de gehele gevel is opnieuw geschilderd.

STEVIGE SCHUURSTELLING

In een standaard schuur (2meter bij 3 meter) is een op maat gemaakte stelling geplaatst. Vuren balken en multiplex platen bieden een duurzame stellage. De ruimte is op deze manier optimaal benut.

Op deze pagina vindt u een greep uit de werkzaamheden verricht door DSS. Per project zijn veelal voor- en na foto’s gemaakt om het resultaat goed weer te kunnen geven. Indien u wenst is het in goed overleg mogelijk om afgeronde projecten op locatie te bezichtigen.

GEHELE BADKAMER

Een gedateerde badkamer compleet vervangen, inclusief leidingwerk, betegeling en plafond. De inloopdouche is op maat gegoten en loopt mooi af wat de badkamer een luxe uitstraling geeft.

BAR & PODIUM VOOR BASISSCHOOL DE ARK

De entertainment ruimte van de basisschool de Ark in Vianen is voorzien van een houten bar op maat. Daarbij is een podium gemaakt zodat de kids van de Viaanse basisschool hun optredens op een echt podium kunnen uitvoeren!

VERVANGEN VAN DEUR- EN RAAMKOZIJNEN

De bestaande houten deuren, kozijnen en ramen van deze woning compleet vervangen voor nieuwe hardhouten kozijnen inclusief de nieuwste vorm van dubbelglas. Wederom van hardhout, maar deze keer in de meest stevige en luxe vorm. Resulterend in extreem duurzame en veilige deuren en kozijnen met behoud van een hoogwaardige houten uitstraling.

HOUTEN GEVEL VERVANGEN VOOR DUURZAME KERALIT GEVEL

De bewoners van dit huis aan de Klaverkamp in Vianen wilde zo min mogelijk onderhoud aan hun gevel en het liefst nooit meer schilderen. Het hout van de gevel was op meerdere plaatsen aan het rotten vanwege de spijkers die destijds zijn gebruikt bij de bouw van deze huizen. Wij hebben daarom gekozen om de houten gevelbekleding te vervangen voor een Keralit gevel met tevens gebruik van RVS schroeven. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden.

Nieuwe en oude gevel Horizontaal geplaatste geveldelen Oude houten gevel vervangen Strak afgewerkte keralit gevel in Vianen Keralit gevel vervangen Keralite gevel i.c.m. trespa dakboei Keralit gevel in Vianen vervangen
Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist