Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Deur en kozijnen specialist Vianen

Plaatsen van kozijnen en deuren

Kunststof is populair, hout is veelzijdig en aluminium is ideaal voor grote glasoppervlakken. DSS adviseert graag welke kozijnen het beste in uw huis passen. DSS is gespecialiseerd in het vervangen van deuren, ramen en kozijnen. Het plaatsen van een deurkozijn van welk materiaal dan ook is nog best een klus. Hoewel er bedrijven zijn die de deuren met kozijn op maat kunnen afleveren is hier toch nog aardig wat bouwkundig inzicht voor nodig. DSS neemt deze vakkundige klus graag voor u aan.

Vervanging op maat

Kozijnen met slijtage kunnen tocht veroorzaken en zijn daardoor niet energiezuinig. Bovendien zitten in veel oude huizen nog enkele ramen. Bij de verbouwing van kozijnen wordt vaak de isolatie en het hang- en sluitwerk van het gehele huis verbeterd. Uw hang- en sluitwerk wordt door ons geplaatst/vervangen volgens het politiekeurmerk. Veiligheid voorop! En kiest u liever voor een schuifpui of een mooie vensterbank? DSS maakt het voor u op maat. De te vervangen kozijnen worden door ons ter plaatse ingemeten, of in geval van nieuwbouw vanaf de tekening van de architect. In onze werkplaats wordt vervolgens alles op maat vervaardigd. Door de uitgebreide mogelijkheden van ons machinepark en onze vakkundige leveranciers is de pasvorm van verbindingen en profileringen optimaal.

Materialen

Het vervangen van kozijnen is vaak een noodzakelijk kwaad. De bestaande kozijnen zijn rot, vragen te veel onderhoud of functioneren niet meer zoals het zou moeten. U staat dan voor een keuze van materialen en/of onderhoudsarme kozijnen in kunststof of aluminium of u kiest voor een traditioneel houten kozijn. Wat uw keuze voor het kozijn ook is DSS bezit de kennis en ervaring op het gebied van materialen. Daarmee kunnen wij u adviseren en informeren over de mogelijkheden zodat u de best passende beslissing kunt nemen. U kunt kiezen uit een breed assortiment of op maat gemaakte kozijnen en deuren.

Steeds vaker wordt er gekozen voor kunststof kozijnen dit omdat het product in kwaliteit de afgelopen jaren sterk verbeterd is. Een kunststof kozijn wordt gezien als goede vervanger van houten kozijnen. Zo kunnen kunststof kozijnen worden geleverd met een houtnerf of hout look. Hout is toch vaak nog de nummer 1 bij mensen met liefde voor natuurlijke producten. Met hout is de natuurlijke uitstraling en mogelijkheid om van kleur te veranderen vaak een goede reden dit materiaal te kiezen. Aluminium kozijnen worden vaak toegepast wanneer dit constructief nodig is. Ook voor moderne woningen die strakke en slanke profielen vragen is aluminium een uitkomst. Door de ruime keuze aan materialen en kleuren kunt u zelfs met de kozijnen en deuren uw eigen smaak in uw woning verwerken. De kozijnen voor binnen en buitendeuren worden vakkundig opgemeten en geplaatst.


Beglazing

Goede beglazing is niet alleen essentieel voor de isolatie, maar kan ook bijdragen aan een betere inbraakpreventie in uw kozijnen. Wij werken samen met een erkende glas leverancier, en begeleiden dus ook dit stukje vakwerk voor u.


Vrijblijvend advies

DSS bespreekt graag tijdens een vrijblijvende afspraak met u de voordelen die DSS u te bieden heeft.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakrenovatie, dakkapellen,  meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist