Klusbedrijf Douwe Schaafsma Services Dak onderhoud en renovatie

Dakrenovatie en onderhoud

Twijfelt u over de conditie van uw dak of zoekt u een vakkundig bedrijf om uw dak of gevel te herstellen? DSS heeft tientallen jaren ervaring in dakinspecties, dakreparatie en dakrenovatie. Vanuit Vianen worden jaarlijks door DSS tientallen eenvoudige en complexe dakrenovaties uitgevoerd. DSS zorgt als dakdekker graag voor de dakrenovatie van uw berging, schuur, garage, woning, appartementencomplex, bedrijfspand of kantoorgebouw. Bekijk de referentiepagina voor recente dakrenovaties en tevens gevelrenovaties.

Onderhoud aan uw dakkapel

Niet alles aan en van een huis heeft het eewige leven, denk aan ramen, deuren, dagebedekking en natuurlijk dakkapellen. Gelukkig is het niet altijd nodig een dakkapel direct te vervangen, want de meeste dakkapellen lenen zich prima voor een renovatie. Bekijk de dakkapellen pagina voor meer informatie over het plaatsen van en het onderhoud aan uw dakkapel.


Daklekkage reparatie

Een slechte plek in de dakbedekking, een hemelwaterafvoer wat los is geraakt, het lood wat niet goed meer aansluit, kunnen oorzaken zijn van een lekkage. Een lekkage kan zorgen voor veel overlast. Wacht daarom niet te lang met het melden van een daklekkage. Indien u bij DSS een lekkage meldt wordt direct actie ondernomen. In de meeste gevallen dezelfde dag nog.


Uw dak laten inspecteren?

Waarom een dakinspectie? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Een evaluatie geeft een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een dakinspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages kunnen voorkomen. Een afspraak maken voor een dakinspectie en/of dakreparatie, of heeft u vragen over uw daklekkage? Neem dan vrijblijvend contact op met DSS.

Contact

Overige specialiteiten: woningonderhoud, traprenovatie, schilderwerkzaamheden, dakkapellen, kozijnen & deuren, meubels op maat, badkamer & toilet,  vloeren.

Home Diensten referenties Over ons Contact
dss

Onderhoudsspecialist